Recuperare Kinetoterapie Rosiori de Vede

Kinetoterapie Rosiorii de Vede

Recuperare Kinetoterapie Rosiori de Vede reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Rosiori de Vede: Kinetoterapie Rosiorii de Vede.

Furnizor de servicii prompte si de calitate de medicina muncii pentru firme si companii. In conformitate cu legislatia privind medicina muncii, toti angajatii au obligatia de a face controlul medical la: angajare, periodic si la reluarea activitatii (dupa concediu de boala, fara plata sau la schimbarea locului de munca).
Persoanele interesate, managerii firmelor sau companiilor de stat sau private, doritoare de incheierea unui contract avantajos si specializat pe Medicina Muncii sunt rugate sa ne contacteze. 
Cabinetul va face o oferta personalizata de servicii si tarife, adaptate fiecarui client.
La nivelul cabinetului se fac toate examinarile de specialitate, investigatiile si analizele necesare incheierii dosarului medical si eliberarrii Fisei de aptitudine.
Suntem pregatiti sa devenim partenerii dumneavoastra garantand:
Profesionalism!
Promtitudine!
Preturi fara concurenta!

Actiuni curative si de tratament: analiza statusului medical al pacientului, stabilirea diagnosticului, stabilirerea schemei de tratament medicamentos, educatia si informarea pacientului privind sfaturi pentru alimentia sanatoasa si un regim de viata sanatos, 
Monitorizarea pacientului dupa indeplinirea obiectivelor medicale propuse. 
Actiuni profilactice atat pentru sugari, copii, adolescenti, adulti, femei gravide sau care alapteaza.
Stabilirea riscurilor individuale si consilierea pentru o viata sanatoasa.

Galerie foto