Recuperare Kinetoterapie Bacau

Kinetoterapeut Bacau

Recuperare Kinetoterapie Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Bacau: Kinetoterapeut Bacau.

  Inca din anul 2012 ne-am straduit sa punem bazele unei echipe specializate, care sa asigurare prestarea unor servicii terapeutice de calitate.
Kinetolex va acorda tot sprijinul de care aveti nevoie ca starea dumneavoastra de sanatate sa se imbunatateasca.
  Pornind de la dorinta de a schimba starea de sanatate a populatiei, ne-a determinat sa punem bazele un centru de recuperare complex si dotat cu aparatura performanta.
  Cu cea mai mare bucurie, putem afirma ca o serie de pacienti fideli pot garanta calitatea serviciilor noastre.
  La cabinetul KINETOLEX puteti beneficia de multe tipuri de masaj, efectuat de specialist fizioterapeut cu experienta, de la masaj suedez (clasic), la masaj transversal profund (Cyriax), la masaj de drenaj limfatic, shiatsu, masaj de slabit, masaj anticelulitic si vibromasaj. Exista de asemenea tehnici speciale de masaj pentru gravide si noi mamici, destinate imbunatatirii starii generale, relaxarii, pregatirii pentru nastere sau refacerii rapide dupa nastere.
  In cabinetul Kinetolex, un specialist fizioterapeut stabileste programul de kinetoterapie numai dupa ce a cunoscut cu precizie diagnosticul si stie cu ce boli se confrunta pacientul. Programul de tratament va fi individualizat in functie de stadiul afectiunii, de starea pacientului, de capacitatea lui la efort si de pragul de durere.
  Stabilirea structurii programului de kinetoterapie tine cont de diagnostic si de particularitatile individuale cu privire la starea generala, stadiul afectiunii, pragul de durere si capacitatea de efort a fiecarui pacient care va beneficia astfel de un program de exercitii special, efectuat sub supraveghere medicala de catre un specialist fizioterapeut. Un astfel de program cuprinde atat miscari de gimnastica individuala, cat si exercitii pe aparate speciale. La cabinetul FizioLife Medica exista aparate de kinetoterapie capabile sa creasca tonusul si forta musculara, sa creasca amplitudinea articulara, abilitatea si capacitatea de a face miscari de precizie. De cele mai multe ori se recomanda combinarea tipurilor de proceduri folosite in fizioterapie: electroterapie, kinetoterapie, masaj, reflexoterapie, etc. – pentru potentarea reciproca a efectelor fiecareia si pentru obtinerea efectului maxim.
  Tehnici speciale de kinetoterapie se folosec in pregatirea pentru perioada de gravida, in pregatirea pentru nastere – kinetoterapie pentru gravida si in lauzie pentru recuperarea dupa sarcina si intotdeuna sub atenta supraveghere a unui specialist fizioterapeut. Deasemeni tehnici speciale de gimnastica medicala se folosesc in tratarea diverselor boli la copil si nou-nascut si in recuperarea diverselor deficiente.
  Procedura de kinetoterapie este, alaturi de masaj, un bun adjuvant in diete de slabit si in tratamentul impotriva aspectului de celulita, vergeturi sau cicatrici.
  Se asociaza cu masaj de relaxare pentru a combate afectiuni psihice: stres, anxietate, etc.

Servicii

Servicii Recuperare Medicala

 • Fizioterapie
 • Gimnastica medicala
 • Kinesio-taping
 • Terapia McKenzie
 • Terapia Yumeiho
 • Traumatologie Sportiva
 • Gimnastica gravide
 • Kinetoterapie gravide
 • Masaj Terapeutic
 • Recuperare la domiciliu
 • Hirudoterapie
 • Masaj la birou

Program
Luni-Vineri: 9:00 - 20:00

 

Galerie foto