Recuperare Kinetoterapie Bucuresti-Sector 5

Iulia Maria Țârcă - Kinetoterapeut - Bucuresti

Recuperare Kinetoterapie Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Bucuresti-Sector 5: Iulia Maria Țârcă - Kinetoterapeut - Bucuresti.

Despre Mine

Iulia Țârcă
Recuperare Medicala | Kinetoterapie copii si adulti la domiciliu
0750.419.619.

kinetoterapie sector 4 bucurestiKinetoterapeut Iulia Maria Țârcă cu experienta de peste 12 ani in lucrul cu copii si adulti, ofer servicii de recuperare medicala la domiciliul pacientilor pentru sedinte de kinetoterapie. Tratez deviatii ortopedice, intarzieri in dezvoltare, afectiuni neurologice, afectiuni posttraumatice, posturi deficitare, dureri de spate etc.

 

Kinetoterapia este terapia prin miscare, cunoscuta si sub denumirea de gimnastica medicala. Are rol preventiv, corectiv si este destinata persoanelor de orice varsta.

Inaintea stabilirii unui program personalizat de kinetoterapie, voi efectua o evaluare amanuntita si precisa fiecarui pacient. La evaluare, voi urmari aliniamentul corporal, asimetrii ale membrelor si pozitii vicioase, nivelul maxim de dezvoltare motorie, voi cauta cauza conflictului si voi gasi solutia cea mai potrivita fiecarui pacient.

Imi place foarte mult sa ajut oamenii. Inca din clasa a VI-a, am stiut ce meserie voi avea; odata cu primele ore de biologie, am ramas fascinata de anatomie si ulterior am participat la olimpiada de biologie :)

 

Studii si experienta profesionala:

- Facultatea de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti - 2006-2009;

- Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport - Facultatea de Kinetoterapie - Master Recuperare, Reeducare Motrica si Somatofunctionala, Bucuresti - 2012-2014.

- In timpul facultatii dar si dupa, am facut voluntariat timp de 1 an in cadrul Centrului National de Recuperare si Reeducare Neuropsihomotorie pentru copii " Nicolae Robanescu", Bucuresti si timp de 1 an in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ilfov, Bucuresti.

- In perioada 2012 - 2014 am primit bursa pentru competente deosebite din cadrul UNEFS Bucuresti.

- Am lucrat timp de 11 ani in sistemul privat: 3 ani in cadrul bazei de tratament a hotelului "Lebada" din statiunea Amara, jud Ialomita (kinetoterapeut); 4 ani la clinica Vimed din Bucuresti (kinetoterapeut coordonator), 4 ani in sistemul de ingrijiri la domiciliu, in colaborare cu Cnas si Aopsnaj Bucuresti (kinetoterapeut).

- Participare anuala la numeroase workshop-uri si conferinte in recuperare, pentru educatie medicala continua.

 In prezent ma pregatesc pentru a deveni terapeut BOBATH (2023 - 2025).

 Detin aparatul de electroterapie TENS D50

 

 Program:

- luni, marti, miercuri, joi, vineri 9-18

- sambata 9-12.

 

Servicii oferite

Evaluare

(gratuit, durata variabila);

Kinetoterapie si masajul bebelusului

Program personalizat de kinetoterapie si masajul bebelusului (cu o durata de 40' - 45');

Kinetoterapie adulti
Program personalizat de kinetoterapie cu scop preventiv, pentru afectiuni diverse (cu o durata de 50' - 1 ora);

Kinetoterapie copii
Program personalizat de kinetoterapie cu scop preventiv, pentru afectiuni diverse, pentru o dezvoltare armonioasa, pentru corectarea posturii etc (cu o durata de 45' - 50');

Electroterapie
Terapie cu curenti (TENS, laser, ultrasunete) utila pentru reducerea/ameliorarea durerilor articulare, inflamatiilor, durerilor musculare din afectiuni diverse (cu o durata de 5' - 30', in functie de numarul aplicatiilor);

Electroterapie si kinetoterapie
Terapie cu curenti (TENS, laser, ultrasunete) utila pentru reducerea/ameliorarea durerilor articulare, musculare, pentru scaderea inflamatiilor din afectiuni diverse si kinetoterapie (cu o durata de 1 ora - 1 ora 30').

Preturile variaza in functie de deplasare, durata, numarul procedurilor, tipul afectiunii.

Serviciile sunt cu plata, nu detin contract cu Cnas.

Serviciile le efectuez doar la domiciliul pacientului.

Oferte speciale

Reducere la achizitia unui abonament de 5 sedinte sau a unui abonament de 10 sedinte.

Galerie foto