Recuperare Kinetoterapie Bucuresti-Sector 6

SANTAFARM - Centru de Recuperare Fizica Bucuresti

Recuperare Kinetoterapie Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Bucuresti-Sector 6: SANTAFARM - Centru de Recuperare Fizica Bucuresti.

Centrul Medical SANTAFARM

Centru de recuperare medicala | Kinetoterapie Bucuresti

Recuperare fizica, reflexoterapie, fitoterapie, kinetoterapie, aromaterapie, estetica faciala si corporala, remodelare corporala, anticelulita, dizolvare tesut adipos, antirid, indepartarea punctelor negre si acnee.

0729.920.612

Despre Noi

Hipocrate spunea ca scopul final al medicinii nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facindu-i mai buni. De aceea, noi spunem ca sanatatea cere, fara indoiala, Excelenta. Iar Excelenta poarta un nume: Santafarm.

Centru medical de exceptie in domeniul recuperarii fizice, esteticii corporale si faciale, Santafarm ofera servicii de excelenta, la baza carora stau nu numai calitatea actului medical, ci si flexibilitatea fata de nevoile fiecarui pacient, intr-un ambient cald, garantat de un grup format din cei mai buni specialisti.

kinetoterapie sector 1

Cabinetul medical Santafarm SRL pune la dispozitia pacientilor sai, aparatura medicala de ultima generatie, in domeniul recuperarii si refacerii fizice medicale, a persoanelor aflate in dificultate: recuperare fizica, reflexoterapie, fitoterapie, kinetoterapie, aromaterapie, estetica faciala si corporala, remodelare corporala, anticelulita, dizolvare tesut adipos, antirid, indepartarea punctelor negre si acnee.

Pacientii ce sunt nevoiti sa apeleze la serviciile de recuperare si refacere fizica medicala, apartin tuturor categoriilor de varsta si populeaza toate categoriile sociale. Acest fapt este posibil, deoarece in viata fiecarui om, poate interveni la un moment dat, indiferent de varsta sau statut social, un eveniment ce poate duce la slabirea starii de echilibru si integritate fizica si motorie. Este de notorietate ca tulburarile de statica vertebrala, dureri ale articulatiilor situate pe anumite segmente ale aparatului locomotor, apar cu o frecventa mai mare la populatia de varsta a 2-a si a 3-a. Aceasta situatie nu exclude realitatea ca, foarte multi tineri au nevoie de servicii de recuperare fizica medicala, datorita aparitiei, din diverse motive a unor anomalii de statica vertebrala.

kinetoterapie sector 1

Pentru toti acesti oameni, cabinetul medical SANTAFARM, asigura consultanta de specialitate si efectuarea procedurilor, cu ajutorul unui colectiv tanar, excelent pregatit in domeniu. Profesionalismul, daruirea profesionala, intelegerea profunda a disconfortului produs de durere, entuziasmul si cunostintele de specialitate, corectitudinea in relatia cu pacientii, sunt cateva din mijloacele cu care venim sa va alinam si sa inlaturam suferintele dumneavoastra.

Pe langa angajarea noastra totala in munca de combatere a fenomenului dureros de diverse etiologii, preocuparile noastre se extind si spre asigurarea unui confort psihic al paentilor nostri.
Astfel, cu ajutoul unei aparaturi de varf prin performanta si noutate, folosind principiile "No-Needle Mesotherapy" (mezoterapie nedureroasa) intervenim in remodelarea armonioasa a organismului uman.

Principiile noastre de baza sunt:

  • Calitate
  • Profesionalism
  • Seriozitate
  • Experienta
  • Obiectivitate
  • Responsabilitate
  • Confidentialitate datelor

Alege Santafarm, universul sanatatii tale!