Recuperare Kinetoterapie Campina

Kinetoterapie Campina

Recuperare Kinetoterapie Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Campina: Kinetoterapie Campina.
Despre Noi

Oferim servicii de recuperare medicala la domiciliul clientului indiferent de varsta. Se efectueaza proceduri pentru diferite afectiuni ale aparatului locomotor, ale coloanei vertebrale, afectiuni neurologice, traumatisme sportive, afectiuni de crestere etc.

Kinetoterapia se defineste ca o terapie prin miscare efectuata prin programe de recuperare medicala, programe care urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional pentru diverse dureri.

Obiectivele kinetoterapiei se refera in primul rand la redobandirea fortei musculare si a capacitatii de a face efort, la redobandirea controlului si a echilibrului muscular, la imbunatatirea legaturii dintre creier si muschi, precum si la corectarea traumatismelor.

Accidentele vasculare cerebrale - AVC-urile fiind tot mai frecvente, kinetoterapia ocupa un loc foarte important in recuperarea hemiplegiilor. Trebuie pornit de la ideea ca recuperarea deficitului motor se sprijina in principal pe miscare. Pacientul reanvata sa stea in sezut, sa se ridice in picioare si apoi sa reia mersul cu dispozitive ajutatoare si apoi independent. Kinetoterapia antreneaza bolnavul sa traiasca nu la limitele dizabilitatilor sale, ci la maximum abilitatilor sale, crescand calitatea acestora.

Servicii

  • Recuperare medicala la domiciliu pentru diverse afectiuni precum avc (accident vascular cerebral), lordoza, scolioza, Parkinson, luxatii, fracturi etc.
  • Kinetoterapie
  • Fizioterapie
  • Gimnastica medicala

Galerie foto