Recuperare Kinetoterapie Cluj Napoca Fizioterapie

FLORISAN - Cabinet de fiziokinetoterapie - remodelare si intretinere corporala

Recuperare Kinetoterapie Cluj Napoca Fizioterapie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FLORISAN - Cabinet de fiziokinetoterapie - remodelare si intretinere corporala - Recuperare Kinetoterapie Cluj Napoca.


Experimentează Calitatea, Siguranța şi Perseverența!

Lucrăm în echipă să asigurăm o calitate superioară a serviciilor oferite

CABINETUL FLORISAN a apărut ca o necesitate în contextul social existent. Ne mândrim în acest sens cu aparate performante, servicii medicale ireproşabile şi o ambianţă plăcută şi relaxantă. Pregătirea profesională a personalului care lucrează în cabinetul nostru, precum şi aparatele pe care le deţinem ne permit să acordăm o varietate de servicii, pornind de la tratamentele curative şi profilactice în afecţiuni ce ţin de sistemul osos, muscular, nervos, cât şi tratamente de îngrijire şi întreţinere corporală, de relaxare şi eliminare a stresului.

Printr-un simplu telefon se poate face o programare care se respectă riguros din partea noastră, fapt ce face ca pacienţii să nu aştepte ore în şir în faţa cabinetului pentru a putea intra la consult sau tratament.

Produse si Servicii

Serviciile oferite de cabinetul nostru sunt grupate în: consultații medicale, fizioterapie, kinetoterapie, masaj, drenaj limfatic, reflexoterapie, magnetoterapie.

Galerie foto