Recuperare Kinetoterapie Falticeni

Kinetoterapie Falticeni

Recuperare Kinetoterapie Falticeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Falticeni: Kinetoterapie Falticeni.

Am deschis cea mai nouă și modernă clinică multidisciplinară din Fălticeni în vara anului 2014 din dorința de a oferi locuitorilor orașului și a celor din împrejurimi o binevenită alternativă la serviciile de sănătate.

Alma Clinic este un proiect de suflet, născut din dorința de a oferi oamenilor accesul simplu la serviciile medicale de sănătate pe care le merită. În prim plan sunt respectul și empatia pentru pacienți și o strategie de dezvoltare sănătoasă, bazată pe un raport echilibrat calitate-preț.

Clinica noastră este dedicată activităților de ambulatoriu, oferind servicii în 20 de specialități medicale. În fiecare zi lucrăm la îmbunătățirea portofoliului care să vină în întâmpinarea nevoilor pacienților, iar aceștia să găsească la Alma Clinic cât mai multe dintre serviciile medicale pe care le solicită. 

Ținem pasul cu progresele științifice și tehnologice și investim mereu în aparatură de specialitate care să permită o examinare optimă și să asigure un diagnostic cât mai exact. Investițiile noastre în capitalul uman sunt la fel de importante, de aceea am format o echipă de peste 20 medici de vârf completată de o echipă administrativă de profesioniști.

La Alma Clinic aveți certitudinea unei îngrijiri medicale complete și de cea mai bună calitate!

Galerie foto