Recuperare Kinetoterapie Ramnicu Valcea

Kinetoterapie Rm. Valcea

Recuperare Kinetoterapie Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Ramnicu Valcea: Kinetoterapie Rm. Valcea.

CENTRUL DE RECUPERARE MEDICALA SI REUMATOLOGIE efectueaza tratamente de recuperare medicala in conditii de ambulatoriu sau de cazare in regim hotelier, pentru afectiunile reumatologice, posttraumatice, ortopedice, neurologice si cardiovasculare. Consultatiile si evaluarile sunt realizate de medic specialist de recuperare, cu posibilitatea completarii diagnosticului clinic (prin colaborarea cu medicii de alte specialitati ai centrului) si functional (prin analize si investigatii complementare oferite prin parteneriat cu laboratoare acreditate din Ramnicu-Valcea si Bucuresti). 

Tratamentele de recuperare-reabilitare sunt incluse in protocoale specifice fiecarui tip de patologie si individualizate in urma consultatiei si bilantului functional, utilizand toate tipurile de proceduri incluse in fizioterapie (electroterapie, magnetoterapie, termoterapie, fototerapie, masajul terapeutic, hidroterapie) si kinetoterapie. 

Se efectueaza in cadrul bazei de tratament dotata cu echipamente de ultima generatie de electroterapie (curenti galvanici, curenti de joasa si medie frecventa), sonoterapie, magnetoterapie, laser, termoterapie, masaj terapeutic si drenaj veno-limfatic, piscina cu apa incalzita si sala de kinetoterapie cu toate facilitatile necesare.

CENTRUL DE RECUPERARE MEDICALA SI REUMATOLOGIE realizeaza consultatii si investigatii specifice pentru medicina sportiva (testarea capacitatii de efort aerob/anaerob, spirometrie, inregistrarea ECG in regim de efort, ecografie musculara). 

Galerie foto