Recuperare Kinetoterapie Slobozia

Clinica de recuperare Slobozia - Clinica ANDILOR

Recuperare Kinetoterapie Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Slobozia: Clinica de recuperare Slobozia - Clinica ANDILOR.

ANDILORkinetoterapie slobozia
Clinica de recuperare medicala

EVALUARE KINETOTERAPEUTICA
KINETOTERAPIE
ELECTROTERAPIE
ULTRASUNETE
LASERTERAPIE
MASAJ C - D - L
MASAJ CERVICAL
MASAJ LOMBAR
MASAJ SEGMENTAR
MASAJ GENERAL
DRENAJ LIMFATIC manual
DRY NEEDLING
MASAJ ANTISTRESS
MTP - masaj transversal profund
TAPPING
APLICATII CUPPING 30 min (ventuze magnetice)
TECAR 

0743.516.411

Despre Noi

Clinica de recuperare Andilor ofera servicii de recuperare medicala, electroterapie, terapie cu ultrasunete, laserterapie de ultima generatie ce poate lucra in spectru rosu si infrarosu simutan.

La Clinica ANDILOR beneficiati de servicii medicale de fiziokinetoterapie indiferent de varsta. Medicii nostri specialisti efectueaza proceduri pentru diferite afectiuni ale aparatului locomotor, ale coloanei vertebrale, afectiuni neurologice, traumatisme sportive, afectiuni de crestere etc.kinetoterapie fizioterapie slobozia

Masajul terapeutic este indicat in diverse probleme de sanatate si e impartit pe o serie de discipline, precum: drenajul limfatic, terapia neuromusculara, terapia cranio-sacrala, masajul ortopedic, masajul decontractant, masajul tonifiant.

Obiectivele kinetoterapiei se refera in primul rand la redobandirea fortei musculare si a capacitatii de a face efort, la redobandirea controlului si a echilibrului muscular, la imbunatatirea legaturii dintre creier si muschi, precum si la corectarea traumatismelor.

Nou la Clinica Andilor!
terapia tecar sloboziaTerapia TECAR (Transfer Energetic Capacitiv si Rezistiv) - unul dintre cele mai moderne tratamente utilizate la ora actuala in fiziokinetoterapie, cu efecte imediate.

Cui ii este recomandata terapia TECAR?

Terapia TECAR este utilizata in special in:

 • Ortopedie-traumatologie
 • Terapia durerii (lombalgii, lombosciatica)
 • Medicina sportiva
 • Reumatologie (artroze, spondilartroze)
 • Afectiuni circulatorii
 • Patologii viscerale

Terapia TECACR poate fi utilizata in timpul pasajului, in timpul miscarilor active din kinetoterapie, cu pacientul in pozitie relaxata. Nu necesita imobilizare pe perioada aplicarii ca la alte forme de fizioterapie.

Terapia este foarte placuta datorita nesimtirii raspandirii caldurii in corp, avand urmatoarele efecte:

 • Stimularea metabolismului celular
 • Efect antialgic, endorfinic
 • Antiinflamator si antiedematos
 • Stimuleaza drenajul limfatic - absorbtia toxinelor, remisia edemului si reducerea timpilor de vindecare.
 • Efect miorelaxant si antispastic

Aplicatii Kinesio TapingKinesio Taping slobozia

Conceputa sa faciliteze vindecarea naturala a organismului fara sa limiteze miscarea sau flexibilitatea corpului, KINESIO TAPING este o tehnica de bandajare ce sustine si stabilizeaza muschii si articulatiile. Prin stimularea diversilor receptori din sistemul somato - senzorial, banda Kinesiologica atenueaza durerea si faciliteaza drenajul limfatic.

Tehnica benzilor kinesiologice se recomanda pentru o gama larga de afectiuni precum:

 • artrita, artroza, periartrita, bursita, sinovita
 • scolioza, cifoza, hiperlordoza, lombosciaticalombalgie, lombosciatica, spondiloza, hernie de disc
 • sechele de entorsa, luxatii, fracturi, rupturi de ligament
 • contracturi, intinderi si rupturi musculare, torticolis
 • staza venoasa cu edeme pe picioare, drenaj dupa operatii pe ganglioni limfatici (precum masectomia)
 • ameteli, dureri de cap, constipatie, sforait etc.

Banda kinesiologica este folosita cel mai frecvent pentru imbunatatirea activarii musculare, mai exact a contractiei musculare, determinandu-se astfel un tonus muscular normal.

Kinetoterapie gravide
- Kinetoterapia din perioada sarcinii este foarte importanta pentru organismul viitoarei mame deoarece presupune efectuarea unor exercitii special create pentru aceasta perioada, care au rolul de a imbunatati starea fizica si psihica a gravidei. Un organism bine antrenat va trece mai usor de problemele inerente de sanatate pe care le aduce o sarcina. Kinetoterapia prenatala poate fi una cu rol de pregatire, preventie si mentinere. Se urmareste pregatirea corpului in perioada prenatala cat si cea postnatala, antrenarea corpului pentru a putea face fata transformarilor fizice, presiunii psihice, cat si pregatirea pentru nasterea propriu-zisa.

Dry needling
- O terapie destul de noua in Romania, utilizeaza introducerea acelor in muschi.

Deranj limfatic manual
- Necesar pacientilor cu afectiuni ale sistemului limfatic. Limfedemul poate fi secundar unor alte boli sau poate fi primar atunci cand cauza lui este necunoscuta. Limfedemele pot fi mostenite genetic, se pot asocia cu tulburari ale circulatiei venoase si pot fi consecinta altor boli.

Dupa o boala infectioasa ce a cuprins vasele limfatice sau ganglionii limfatici si care a dus la blocarea acestora.Dupa aparitia unei tumori care a invadat ganglionii limfatici blocand drenajul limfei.Dupa un traumatism prin care s-au zdrobit tesuturi si ganglioni limfatici sau care s-a vindecat cu o cicatrice majora ce a afectat vasele limfatice.Dupa interventii chirurgicale in care a fost lezat sistemul limfatic. De exemplu dupa operatii pentru indepartarea varicelor sau dupa extirparea tumorilor de san poate apare limfedemul membrului superior. Dupa interventii chirurgicale pentru tratamentul cancerului in care sunt inlaturati si ganglionii limfatici.Dupa tratamente cu diferite medicamente precum tamoxifen sau dupa radioterapie.

Masaj
- Masaj cervico-dorso-lombar
- Masaj segmentar
- Masaj antistres
Masajul antistres vine in ajutorul pacientului prin detensionarea psihica si fizica. Procedura se realizeaza intr-un ambient destins, relaxant, avand asociate aromoterapia si meloterapia.

Kinetoterapie pediatrica
- Copiii vor fi stimulati in cadrul sedintelor de recuperare prin diverse jocuri si activitati sportive cu rol in tonifierea musculaturii, recuperarea post-traumatica, diformitati de membru si coloana vertebrala, stimularea coordonarii si educarea posturii corpului atat in cadrul sedintelor cat si in afara programului.

Kinetoterapie pentru afectiuni respiratorii
- Se trateaza afectiuni precum BPOC, bronsita, antracoza, silicoza, capacitate respiratorie scazuta

Kinetoterapie pentru o gama variata de afectiuni
- Kinetoterapie pentru afectiuni reumatismale, cardio-vasculare, ortopedice, neurologice.

Fizio - kinetoterapie
- Clinica de recuperare  ofera servicii de recuperare medicala, electroterapie, terapie cu ultrasunete, laserterapie de ultima generatie ce poate lucra in spectru rosu si infrarosu simutan.

Program
Luni: 08:00 - 12:00, 17:00 - 21:00
Marti: 09:00 - 12:00, 16:00 - 21:00
Miercuri: 08:00 - 12:00, 17:00 - 21:00
joi: 10:00 - 13:00, 16:00 - 21:00
Vineri: 09:00 - 12:00, 16:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 13:00