Recuperare Kinetoterapie Slobozia

Clinica de recuperare Andilor

Recuperare Kinetoterapie Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Slobozia: Clinica de recuperare Andilor.

kinetoterapie slobozia

Clinica ANDILOR
Clinica de recuperare medicala
Kinetoterapie | Fizioterapie | Masaj
0743-516-411

La Clinica ANDILOR beneficiati de servicii medicale de fiziokinetoterapie indiferent de varsta. Medicii nostri specialisti efectueaza proceduri pentru diferite afectiuni ale aparatului locomotor, ale coloanei vertebrale, afectiuni neurologice, traumatisme sportive, afectiuni de crestere etc.

Masajul terapeutic este indicat in diverse probleme de sanatate si e impartit pe o serie de discipline, precum: drenajul limfatic, terapia neuromusculara, terapia cranio-sacrala, masajul ortopedic, masajul decontractant, masajul tonifiant.

Obiectivele kinetoterapiei se refera in primul rand la redobandirea fortei musculare si a capacitatii de a face efort, la redobandirea controlului si a echilibrului muscular, la imbunatatirea legaturii dintre creier si muschi, precum si la corectarea traumatismelor.

kinetoterapie fizioterapie slobozia

Kinetoterapie gravide
- Kinetoterapia din perioada sarcinii este foarte importanta pentru organismul viitoarei mame deoarece presupune efectuarea unor exercitii special create pentru aceasta perioada, care au rolul de a imbunatati starea fizica si psihica a gravidei. Un organism bine antrenat va trece mai usor de problemele inerente de sanatate pe care le aduce o sarcina. Kinetoterapia prenatala poate fi una cu rol de pregatire, preventie si mentinere. Se urmareste pregatirea corpului in perioada prenatala cat si cea postnatala, antrenarea corpului pentru a putea face fata transformarilor fizice, presiunii psihice, cat si pregatirea pentru nasterea propriu-zisa.

Dry needling
- O terapie destul de noua in Romania, utilizeaza introducerea acelor in muschi.

Deranj limfatic manual
- Necesar pacientilor cu afectiuni ale sistemului limfatic. Limfedemul poate fi secundar unor alte boli sau poate fi primar atunci cand cauza lui este necunoscuta. Limfedemele pot fi mostenite genetic, se pot asocia cu tulburari ale circulatiei venoase si pot fi consecinta altor boli.

Dupa o boala infectioasa ce a cuprins vasele limfatice sau ganglionii limfatici si care a dus la blocarea acestora.Dupa aparitia unei tumori care a invadat ganglionii limfatici blocand drenajul limfei.Dupa un traumatism prin care s-au zdrobit tesuturi si ganglioni limfatici sau care s-a vindecat cu o cicatrice majora ce a afectat vasele limfatice.Dupa interventii chirurgicale in care a fost lezat sistemul limfatic. De exemplu dupa operatii pentru indepartarea varicelor sau dupa extirparea tumorilor de san poate apare limfedemul membrului superior. Dupa interventii chirurgicale pentru tratamentul cancerului in care sunt inlaturati si ganglionii limfatici.Dupa tratamente cu diferite medicamente precum tamoxifen sau dupa radioterapie.

Masaj
- Masaj cervico-dorso-lombar
- Masaj segmentar
- Masaj antistres
Masajul antistres vine in ajutorul pacientului prin detensionarea psihica si fizica. Procedura se realizeaza intr-un ambient destins, relaxant, avand asociate aromoterapia si meloterapia.

Kinetoterapie pediatrica
- Copiii vor fi stimulati in cadrul sedintelor de recuperare prin diverse jocuri si activitati sportive cu rol in tonifierea musculaturii, recuperarea post-traumatica, diformitati de membru si coloana vertebrala, stimularea coordonarii si educarea posturii corpului atat in cadrul sedintelor cat si in afara programului.

Kinetoterapie pentru afectiuni respiratorii
- Se trateaza afectiuni precum BPOC, bronsita, antracoza, silicoza, capacitate respiratorie scazuta

Kinetoterapie pentru o gama variata de afectiuni
- Kinetoterapie pentru afectiuni reumatismale, cardio-vasculare, ortopedice, neurologice.

Fizio - kinetoterapie
- Clinica de recuperare Andilor ofera servicii de recuperare medicala, electroterapie, terapie cu ultrasunete, laserterapie de ultima generatie ce poate lucra in spectru rosu si infrarosu simutan.

Program
Luni: 08:00 - 12:00, 17:00 - 21:00
Marti: 09:00 - 12:00, 16:00 - 21:00
Miercuri: 08:00 - 12:00, 17:00 - 21:00
joi: 09:00 - 12:00, 16:00 - 21:00
Vineri: 09:00 - 12:00, 16:00 - 21:00