Recuperare Kinetoterapie Turda

Kinetoterapie-Fizioterapie Turda

Recuperare Kinetoterapie Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperare Kinetoterapie Turda: Kinetoterapie-Fizioterapie Turda.

Kinetoterapie-Fizioterapie Turda
Gimnastica medicala
Masaj terapeutic anticelulitic drenaj limfatic reflexoterapie
Kinesiotaping la cabinet si la domiciliu

Despre Noi

cabinet kinetoterapie fizioterapie turdaIn cadrul cabinetului nostru beneficiati de servicii medicale de fiziokinetoterapie indiferent de varsta. Se efectueaza proceduri pentru diferite afectiuni ale aparatului locomotor, ale coloanei vertebrale, afectiuni neurologice, traumatisme sportive, afectiuni de crestere etc.

Kinetoterapia se defineste ca o terapie prin miscare efectuata prin programe de recuperare medicala, programe care urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional pentru diverse dureri.

Obiectivele kinetoterapiei se refera in primul rand la redobandirea fortei musculare si a capacitatii de a face efort, la redobandirea controlului si a echilibrului muscular, la imbunatatirea legaturii dintre creier si muschi, precum si la corectarea traumatismelor.

Masajul terapeutic este indicat in diverse probleme de sanatate si e impartit pe o serie de discipline, precum: drenajul limfatic, terapia neuromusculara, terapia cranio-sacrala, masajul ortopedic, masajul decontractant, masajul tonifiant.

Servicii

  • Gimnastica medicala
  • Masaj terapeutic anticelulitic drenaj limfatic reflexoterapie
  • Kinesiotaping la cabinet si la domiciliu

- combaterea spasticitatii
- recuperarea amplitudinii de miscare
- cresterea fortei musculare
- reeducarea mersului, coordonarii, echilibrului si stabilitatii
- recuperare in afectiuni neurologice si ortopedice